Goodmorning



Ja, jag vaknade faktiskt nyss... antar det är okej när man jobbat till 02.30!
Har ni sett va tråkigt väder det är ute? Jag blir såå nedstämd, grått, mörkt och kallt :s Jag vill ha sommar och sol igen!
Speciellt nu när man sover bort halva dagen så får man ju knappt se dagsljus..

Men det gick riktigt bra att jobba igår, fick massa beröm av chefen, känns bra! :)
Kan lätt tänka mig att jobba där fler helger, (efter jag kommit hem från Frankfurt dvs) Tycker alla som jobbar där är supergoa, dessutom är ju Robin i garderoben såå snygg! haha ;o

Idag är dte iallafall en trökdag, jag har tvättid mellan 19-22 och innan de så ska jag bara städa och äta min frukost, I'm starving!

Ska ta bilder på aftonklänningarna senare så ni får se :)

Puss!

Tjoho




Antar att ni står framför spegeln just nu i era partyblåsor tjejer och fixar hår eller smink!
Själv sitter jag i syrrans fotbollsshorts som är blå, en rosa topp och röda strumpor till,dessutom har jag håret uppsatt slarvigt i en fläta och är osminkad, skiitsnyggt :D Men jag har faktiskt varit och solat, sen degat hemma hos mamma med massa god mat och godis, haha!
Till och med mamma har gjort narr av mig idag, hon typ, - HAHA, kan inte jag få ta en bild på skönhetsdrottningen i sin fantastiska outfit så kan jag publicera den någon gång och visa att så här vacker är min dotter innan en tävling, i blå shorts, rosa top och röda strumpor! Som om jag inte får se ut preeecis som jag vill ;) Ändå ingen som sett mig!

Men nu ska jag faktiskt sminka mig och fixa håret, för om 1 timme äre dags för jobb! Lite snygg måste man ju vara om man ska jobba bland massa snyggt folk :')

Blä, måste springa! Men ha så kul nu!!!

Puss.

Godmorgon!


Malin solar med mig ibland, men idag får jag gå ensam ;*


Hoppas ni har sovit gott, för det har då verkligen jag!
Jobbade från 21 till 02.30 på Liljan inatt, så när jag kom hem närmare 3 va jag helt slut, slocknade nästan direkt efter jag tagit bort sminket! Vaknade för en halvtimme sen nästan, såå skönt!

Men guud va stressigt det var att sitta i kassan på Liljan, och värre blir det ikväll (Lördag, plus löningshelg)
Men jag klarade mig bra, tror jag! Haha :) Nej, men det verkade som om chefen tyckte jag va klart godkänd!
Både jag och mina vänner hade då rätt angående fulla killar och gubbar, jag fick ju inte direkt vara i fred.
Det jobbigaste var när det kom fram 30 plussare som liksom inte ville ge sig, utan la armen om mig och bara pratade på. Jag kan ju heller inte vara för trevlig, för då går dom aldrig, så vissa tyckte nog jag va en liten bitterfitta ;* haha!
Synd bara att det även kommer fram fina killar som också är väldigt nyktra, som en kille som kom fram när jag stod  garderoben, - Hej, jag vill ha min jacka och ditt telefonummer!
Liksom, jag kan ju inte ge någon mitt telefonnummer under jobbtid!

Annars så va det jäkligt trevlig personal, så ikväll ska det nog gå bara bra :)

Ni får komma förbi och säga hej! :)

Nu ska jag springa iväg och sola, sen middag hos mamma, sen jobbjobb ikväll...
Ha en bra dag och kväll!!


PUSS, M.


Fräscha och snygga naglar!

Hej på er!

Nu har jag gått och fått fina naglar! Hade tid klockan 9 imorse på Atelje Beauty, blev ompysslad i hela 2,5 timme!
Aneta som är nagelterapeut är superduktig! Hon har gjort franks manikyr på mina fossingar och fingernaglar :) Fick dessutom händer och naglar skrubbade, fötterna filade och fotbad, supermysigt!
Jag är såå nöjd, men nu är man ju helt paranoid och vågar knappt ta i något ;p hehe.

Resultatet ser ni här!




Kunde inte bli mer nöjd, ser ju nästan ut som jag har gjort lösisar, men det är mina egna naglar :)
http://www.rejuvi.se/salongen.htm, Där hittar ni prislista och lite mer om Atelje Beauty! :)




Helooo!

Hej bloggen och alla söta läsare!

Jag vet att jag varit supertråkig på sista tiden och inte skrivit något alls!
Men jag har helt enkelt haft fullt upp, jag har haft möten med sponsorer, intervjuer, och tränat till max inför tävlingen :)
Har haft jättelite tid att umgås med mina nära och kära :/
Men jag har verkligen kännt mig jättetråkig när det gäller bloggen!
På tisdag den 2 December sticker jag til Frankfurt för Miss queen of the world!
Och nu är nästan allt klart, jag har fått lånt 2 jättefina aftonklänningar till finalen. En svart aftonklänning med slits och släp har jag lånat från Alexandras brud och bal här i Borlänge sen har jag lånat en babyrosa axelbandslös klänning från Atelje Grindefjäll i Falun :) Ni kommer få se massa bilder sen, dom är helt underbara!
Ska hämta dom imorgon! Får se om jag hinner hoppa i och prova så ni får se, annars kommer ju bilder från tävlingen sen :'D

Sen imorgon ska jag gå och få manikyr och pedikyr på Atelje Beauty i Borlänge, dom är jättebra!
Deras nagelspecialist är superduktig :) Ska bli skönt att bli lite ompysslad, mina naglar behöver då verkligen det! Dom är jättesköra svaga nu när det är vinter och kallt :/

Vet inte vad dom hittar på riktigt, men jag litar på dom! Men dom kommer iallafall jobba med mina egna naglar, antingen blir det fransk manikyr eller att lägga en vanlig flytfärg.


Igår va jag  till Falun och lunchade med min kära vän och frisör Carro, införskaffade mig ett par varma stövlar til vintern, kanske inte de snyggaste, men vääldigt sköna :) Men jag ser ut som en mupp i skor utan klack, är nog för att man får sämre hållning i såna skor, så jag blir akut att se ut som en soffpotatis då ;p
Men hur som helst så är mitt hår jättefint nu, tack vare Carro. Hon är grymt duktig!
Mitt hår blir alltid så ljust och fint som jag vill ha det, och sen är hon den enda jag tycker klipper min lugg felfritt :)
Kan varmt rekomendera henne, dessutom är hon billig ;) Tar 500 för både blekning av utväxt och klippning.
Är ni intresserade så kan ni höra av er till mig på msn så får ni hennes nummer :)

Dessutom så ringde BT mig idag så på måndag är jag med i tidningen! Så då får ni läsa om mig, haha!
Får hoppas att dom inte skriver något pinsamt om mig nu bara, men reporten verkade trevlig så det ska nog inte vara så farligt! Känns väl bara lite småjobbigt att det kommer finnas bilder på mig i tidningen, jag hoppas så få som möjligt läser Borlänge tidning på måndag, nästan! Hihi.


Nu ska jag lägga mig och läsa en Virginia Andrews bok, dom är helt underbara!
Har läst 3 böcker tidigare och idag kom mamma hem och hade köpt 3 nya böcker till mig!! Så nu har jag en massa bra att läsa :) Min mamma är den bästa! Hon har verkligen stöttat mig igenom den här stress tiden innan tävlingen, med alla dess förberedelser, hon har skjutsat mig överallt, och hjälpt mig med pengar och massa småsaker som behövts fixas men framför allt har jag fått sånt stöd och massa kärlek av henne! Jag är så glad att jag har min mamma! Utan henne hade jag aldrig klarat allt det här :) På tisdag är det dessutom hon som skjutsar mig till Arlanda :) Love you mum!!




Ser ni vad långt hår jag fått? Va bara ett år sen jag hade kort page :)

Sov så gott allihop!


Puss, M.



 


lite ego

Nu har jag varit hos tandläkaren så nu är munnen ren och fräsh, någon som vill hångla? haha :')
Jag har också hunnit vara ego, till döma av bilderna ;*, har dessutom hunnit prata med sponsorer och nu ska jag snart springa iväg till bussen soms ka ta mig till jobbet, jobbar mellan 13.30 och 21 ikväll!
Jag som trodde det skulle bli en lugn och skön dag, men icke! Men det ger pengar och det klagar vi inte över :)





PUSS!


Ica Maxi på förmiddagarna ;p



Det är väl inte bara jag som trott att det skulle vara en fördel att handla på en förmiddag?
Jag menar, vuxna människor jobbar och undomar och barn går i skolan. Men där hade jag såå fel!
Kommer in på Ica Maxi och märker till min fasa att hela affären är fylld med personer på 70 plus och massa, jag menar MASSA barn. Överallt!
Går igenom kosmetika- avdelningen utan problem, antar att älde inte orkar bry sig om smink på samma sätt som oss yngre. Försöker sen komma fram vid brödavdelningen, men att kunna se och välja bröd är praktiskt taget omöjligt!

Börjar med bestämda steg gå bort mot mjöl, smör avdelningen, men vägen dit som kanske handlar om 30 meter tar för mig minst 10 minuter. Dom söta men långsamma paren ringlar fram med sina stora kundvagnar och verkar känna sig tvugna att kolla på varje liten vara som finns...
Väl framme, snappar jag åt mig mjölk och yoghurt och börjar gå mot kassan, som är kort, phu tänker jag. Bara 3 före mig, skönt. Men det här går allt annat än fort, tanten framför mig ska sortera sina varor på bästa sätt innan hon lägger upp dom på kassa- bandet, sen ska hon också lägga varan med etiketten uppåt, visst det är en jättefin gest, men man önskar ju att hon kunde vara lite snabbare på att göra det och kanske inte bry sig om ifall hon missar en vara?

Hur som helst, jag fick handla mitt, men det va nog den längsta tiden jag spenderat i en affär för att handla så lite!
Nästa gång väljer jag nog hellre att handla lite senare på kvällen, låt oss säga 21 då vi yngre och snabba i benen är ute :p

eyecandy!

Martin Aliaga, svensk skådespelare och enligt mig Sveriges snyggaste skådespelare!
Dessvärre är han tillsammans med Josefine Crafoord, buhu :(
Men mums, han är ju såå snygg! När jag va runt 13 år och såg filmen festival så sa jag att när jag en dag blev vuxen så skulle jag gifta mig med honom, tyvärr blir det nog inte så haha ;p












RSS 2.0