Bilder från kryssningen.

image23


robin :)

image24

Elin och negar!

image25

Abbe :p

image26

Dagen efter, en full Dennis :P

image27

Abbe, nyvaken och sliten :D Men jag bjöd honom på godis! ;)

image31

JAG dagen efter :) trött och sliten, i väntan på att få gå av båten...

image32

Negar posar ;)

Så, nu orkar jag inte lägga upp fler bilder... kommer kanske upp fler på bdb sen!

PUSS






Studentkryssning!

HELLO

Va på studentkryssningen i söndags ;p...
Vaknade på tok för sent på morgonen, men jag hoppade in i duschen och gick iväg till busstationen för att möta dem andra (hann hur bra som helst faktiskt!)  Först möter jag Abbe, som är dyngfull! Jag bara hjälp hur ska de här gå till? :p Jag och abbe skulle ju nämligen dela hytt så nu vart jag orolig för att han inte skulle komma med på bussen.. Men det fixade sig bra, vi kom med bussen ner till stockholm.. Det va den segaste resan ever!
3 timmar körde vi i sträck ner till huvudstaden, Abbe klagade och gnällde över hur pissnödig han var, och jag höll å att få abstinensbesvär pga av nikotinsuget!
Till slut kom vi iallafall fram till hamnen, det blev en lång väntan på terminalen, nästan tre timmar innan vi fick gå på båten... Gick klockrent, vi kom på båten bland dem första, jag och tjejerna (erika, elin, Karro, negar) och sen abbe då! dem kollade inte ens leg på mig :s INTE EN ENDA GÅNG UNDER RESAN, konstigt!
Abbe gick och åt lunchbuffe direkt och vi tjejer gick till hytten och gjorde iordning oss, jag väntade tills abbe kom tillbaka. Då gick han och jag och handlade dricka. Jag köpte en hel jefla platta öl och 6 smirnoff, och en limpa cigg till mamma .
Tillbaka till våran hytt (jag och abbe) blev kvar där i 45 min och drack lite... sen kom några kompisar till abbe och gav oss sällskap, sen vidare ner till lobbyn för att möta upp robin och hans kompisar...
Sen gick vi vidare mot tjejernas hytt för lite förfest...
Stannade i tjejernas hytt i 3 timmar ungefär, sen vidare till vår hytt vid 1... Blev kvar där till 2 ungefär.
Då vart jag så jävla trött så då somnade jag.
Men blev ingen vidare sömn den natten alltså, Abbe kom in 3 gånger med vakter som frågade om jag kunde ta hand om honom. Jag hade ju liksom försökt en hel del redan. Försökt få honom att gå och lägga sig :D
Klockan nio på morgonen kom abbe tillbaka igen, och med axel också :') Jag vaknar och är grinig som fan, ville ju få sova en liten stund iallafall! I dörren ser jag axel med en smirnoff sprit-flaska i handen och Abbe som kommer fram och säger typ- mathilda nu ska vi prata allvar, haha :'D Abbe- Mathilda du kan ju inte sova, nu måste du med ut och festa ;O haha, jävla idiot ;D. Abbe packar hela sin stora svarta bag med öl och diverse alkohol och lämnar hytten. Jag går ut och röker med robin, dennis och anders och sen för att köpe lite frulle. Men då har abbe mitt kort till hyttdörren (trodde jag) Men det låg faktiskt i hytten :) men jag gick till informationen och fick ett nytt kort, sen tillbaka till hytten för att sova igen! Klockan 11 blir jag väckt igen av att Abbe kommer in med två vakter, och utan väska och mobil.
Då fick jag iallafall abbe att gå och sova... sen somnar han, och böjar snarka så jävla högt!
Jag fick inte sova en minut efter det nästan, somnade väl till och från någon minut...
Sen klev jag till slut upp ur sängen vid 3 ungefär, upp och gjorde iordning mig och sen iväg för att käka tacobuffe :'D
Sen tillbaka till hytten för att packa ihop alla grejer, och jag hade ju en MASSA öl kvar som jag omöjligtvis skulle få plats med i väskan... Så då satt vi igång och fortsatte dricka ;p Drack lite öl och smirnoff och myste ute på däck innan vi kom tillbaka till stockholm...  Båten va framme i stockholm 18.15, och det va ingen komm alls när jag gick av i stockholm, så jag smugglade med mig lite öl hem :) 18.45 avgick bussen hem mot Borlänge. Jag och abbe slocknade direkt och jag vaknde sen efter 2 timmar, skönt!
Mådde prima den här gången, nu va jag nykter igen men inte ett dugg bakis :D Det va skönt!
Hem och lämnade grejerna och sen hem till frida och rökte några cigg med henne, sen blev det sängen inatt vid ett ungefär!
Riktigt jävla kul va kryssningen, men köttfifan vad studenter och svinigt överallt :')


Puss

image21
Karro och Jonas? (tror han hette så :) )

image22

Jag då!


Evighetssekunder

Gokväll.

Det va en mysig kväll ikväll...
Jag löwen och frida tog en promenad till affären och köpte godis och annat gott.
Förresten så har min älskade frida kommit hem nu! Hon har varit hos sin karl på gotland i över en månad, men nu är hon hemma igen. Och vi bor i stort sett grannar :') Jag har saknat dig så himla mycket gumman!
Det va som du sa idag, "Fan vad jag har saknat dig" och det är verkligen det jag har gjort med dig, jag har saknat dem här små stunderna som du och jag brukar ha, när vi bara sitter och snackar. Inget annat, bara pratar om allt och inget och är. Det finns inte många personer man kan göra så med, och bara få vara. Det behöver liksom inte hända en massa, utan bara vi är med varandra så blir det bra. Jag älskar det, och jag älskar dig fridis <3

Ikväll gick vi iallafall hem till mig, vi såg på ghostboat ( tror den heter så) en skräckthriller iallafall, rökte, snackade skit och bara myste. Det va en riktigt skön kväll faktiskt, att bara få vara med dem man tycker om.
Jag är bara så himla trött nu känner jag... Skulle kunna slockna när som känns det som.

Sa precis hejdå till frida och löwen... kändes faktiskt lite jobbigt. Frida gick hemmåt med sin pojkvän i telefonen, och löwen gick iväg och ringde sin patrik för att säga godnatt. Själv gick jag upp och in till mig, ensam...
Jag hade ingen att ringa och säga godnatt till :* men det är ju samtidigt så det är... man kan inte alltid få allt.
Men det känns faktiskt lite ensamt :'* man vill ju också få "det dära". Ah ni förstår kanske vad jag menar?
Men vad är det dem säger? "Ensam stark" inte för att jag tror på det, men man får väl försöka.

/inlägget är från den 30 mars... det hade tydligen sparats i utkorgen och inte publicerats.


Puss


RSS 2.0